.
Majówkowy Czterodzionek

Majówkowy Czterodzionek



w winnicy
Kiedy
2022-04-30 12:00
4 dni
Lokalizacja
RestoBar Ogień
Organizator
RestoBar Ogień
Dostępność
publiczne
Wstęp
wolny
Media
facebook

W końcu nadchodzi majówka i cztery dni wolnego, a dla tych, co lubią światowe klimaty - cztery dni retritu. Nazwa się nie liczy, ważne, że po zimowej przerwie możecie do nas znowu przyjechać 🚗 🔥
Za grillem stanie Pavel Portoyan, a w menu zapowiadają się klasyki z nowym twistem - podpłomyki, szaszłyki, steki, żebra wędzone na ciepło i oczywiście szpecle Jadzi Lorek. Kuba w tym czasie zajmie się łowieniem ryb, więc miłośników rybołówstwa oraz ryb na talerzu też zapraszamy i przypominamy, że rezerwacja obowiązkowa 🍽
☝️Rezerwacje przyjmujemy na dwugodzinne zmiany. Nie oznacza to jednak, że po dwóch godzinach będziecie musieli nas opuścić. Wręcz przeciwnie, zachęcamy do tego, aby przed albo po posiłku spędzić czas w naszym lesie, zdrzemnąć się w hamaku albo pokontemplować nad potokiem. W zamian za to, damy szansę innym, aby mogli zasiąść przy stole i spróbować naszych dań 🙂
🗓 Kiedy?
- 30 kwietnia (sobota) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 1 maja (niedziela) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 2 maja (poniedziałek) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 3 maja (wtorek) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-16 (przyjmujemy rezerwacje na 2 zmiany: 12-14; 14-16).
👉 W trakcie weekendu będziemy polewać ogniowe cydry oraz wina z Piwnicy Lorka.
📞 Rezerwacje przyjmuje Kuba Lorek pod numerem +48 693 759 910 albo przez messengera. Kwota rezerwacji wynosi 50 zł od osoby.
🐕🐩🐕‍🦺🐈🐑 Wiemy, że wielu z Was jest wielbicielami czworonogów, więc spokojnie możecie przywieźć je ze sobą, niech się wybiegają w lesie.
 
źródło: https://www.facebook.com/events/695049721738812/
Majówkowy  Czterodzionek

Majówkowy Czterodzionek



w winnicy
Kiedy
2022-05-01 12:00
3 dni
Lokalizacja
RestoBar Ogień
Organizator
RestoBar Ogień
Dostępność
publiczne
Wstęp
wolny
Media
facebook

W końcu nadchodzi majówka i cztery dni wolnego, a dla tych, co lubią światowe klimaty - cztery dni retritu. Nazwa się nie liczy, ważne, że po zimowej przerwie możecie do nas znowu przyjechać 🚗 🔥
Za grillem stanie Pavel Portoyan, a w menu zapowiadają się klasyki z nowym twistem - podpłomyki, szaszłyki, steki, żebra wędzone na ciepło i oczywiście szpecle Jadzi Lorek. Kuba w tym czasie zajmie się łowieniem ryb, więc miłośników rybołówstwa oraz ryb na talerzu też zapraszamy i przypominamy, że rezerwacja obowiązkowa 🍽
☝️Rezerwacje przyjmujemy na dwugodzinne zmiany. Nie oznacza to jednak, że po dwóch godzinach będziecie musieli nas opuścić. Wręcz przeciwnie, zachęcamy do tego, aby przed albo po posiłku spędzić czas w naszym lesie, zdrzemnąć się w hamaku albo pokontemplować nad potokiem. W zamian za to, damy szansę innym, aby mogli zasiąść przy stole i spróbować naszych dań 🙂
🗓 Kiedy?
- 30 kwietnia (sobota) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 1 maja (niedziela) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 2 maja (poniedziałek) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 3 maja (wtorek) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-16 (przyjmujemy rezerwacje na 2 zmiany: 12-14; 14-16).
👉 W trakcie weekendu będziemy polewać ogniowe cydry oraz wina z Piwnicy Lorka.
📞 Rezerwacje przyjmuje Kuba Lorek pod numerem +48 693 759 910 albo przez messengera. Kwota rezerwacji wynosi 50 zł od osoby.
🐕🐩🐕‍🦺🐈🐑 Wiemy, że wielu z Was jest wielbicielami czworonogów, więc spokojnie możecie przywieźć je ze sobą, niech się wybiegają w lesie.
 
źródło: https://www.facebook.com/events/695049721738812/