W końcu nadchodzi majówka i cztery dni wolnego, a dla tych, co lubią światowe klimaty - cztery dni retritu. Nazwa się nie liczy, ważne, że po zimowej przerwie możecie do nas znowu przyjechać

Za grillem stanie Pavel Portoyan, a w menu zapowiadają się klasyki z nowym twistem - podpłomyki, szaszłyki, steki, żebra wędzone na ciepło i oczywiście szpecle Jadzi Lorek. Kuba w tym czasie zajmie się łowieniem ryb, więc miłośników rybołówstwa oraz ryb na talerzu też zapraszamy i przypominamy, że rezerwacja obowiązkowa 
Rezerwacje przyjmujemy na dwugodzinne zmiany. Nie oznacza to jednak, że po dwóch godzinach będziecie musieli nas opuścić. Wręcz przeciwnie, zachęcamy do tego, aby przed albo po posiłku spędzić czas w naszym lesie, zdrzemnąć się w hamaku albo pokontemplować nad potokiem. W zamian za to, damy szansę innym, aby mogli zasiąść przy stole i spróbować naszych dań 
Kiedy?
- 30 kwietnia (sobota) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 1 maja (niedziela) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 2 maja (poniedziałek) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-18 (przyjmujemy rezerwacje na 3 zmiany: 12-14; 14-16; 16-18);
- 3 maja (wtorek) kuchnia będzie czynna w godzinach 12-16 (przyjmujemy rezerwacje na 2 zmiany: 12-14; 14-16).
W trakcie weekendu będziemy polewać ogniowe cydry oraz wina z Piwnicy Lorka.
Rezerwacje przyjmuje Kuba Lorek pod numerem +48 693 759 910 albo przez messengera. Kwota rezerwacji wynosi 50 zł od osoby.




Wiemy, że wielu z Was jest wielbicielami czworonogów, więc spokojnie możecie przywieźć je ze sobą, niech się wybiegają w lesie.
źródło: https://www.facebook.com/events/695049721738812/